avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare suspendare CIM in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare suspendare CIM in Revisal

Buna ziua,
am un contract de munca suspendat in Revisal pana la data de 14.04.2020.
Nu am stiut ca trebuie sa operez incetare suspendare in Revisal, am crezut ca se incheie la termen suspendarea.
Azi, 15.04. am operat incheie suspendare CIM cu data de maine, 16.04.
Ce se intampla cu perioada 14.04-16.04? Ar trebui sa mai corectez ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 2 Iunie 2020
Nu cred ca mai puteti face ceva daca ati operat incetarea suspendarii c.i..m
dar ce se intampla cu cele 2 zile 14-16? Angajatul pierde vechimea in munca? Sunt amenzi pentru eroare?
Suspendarea pentru ce s-a operat?

HG 905/2017
art.8
.....
(3) Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei următoarele fapte:
....
b) completarea registrului cu date eronate sau incomplete;
.....
Buna ziua. O problema asemanatoare am si eu. In Revisal am avut operata data de incetare suspendare 01.06.2020, cand de fapt corect ar fi fost 31.05.2020. In acelasi timp, nu am stiut ca trebuie sa operez si incetarea suspendarii. In acest moment as vrea sa fac corectie suspendare sa fie cu data de 31.05.2020 si apoi sa fac incetare suspendare cu data de 31.05.2020. Intrebarea mea este, cu varianta aceasta propusa de mine, la un potential control risc amenda? Sau, dati-mi dvs o varianta acceptabila, dar fara sa fie afectata vechimea angajatului. Multumesc!
Corectie incetare suspendare : Operatia permite corectarea datei de incetare a ultimei suspendari a unui contract.Operatia de corectare se poate face apasand butonul "Corectie incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Suspendare".

Pentru mai multe detalii studiati : Manualul de utilizare a aplicației Revisal care se regăsește în aplicația instalată, accesând butonul „(?)” situat în colțul din dreapta sus al ferestrei principale a aplicației, sau prin apăsarea tastei F1, în orice ecran s-ar afla utilizatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare cim mai devreme de termenul stabilit Ice68 Ice68 Buna ziua, Am suspendat CIM-ul salariatilor intre 21 Apr si 15 Mai, dar exista posibilitatea sa ii chemam pe oameni la munca mai devreme decat 15 Mai. Cum se ... (vezi toată discuția)
Corectie incetare suspendare in revisal Adinaaaaa Adinaaaaa Buna ziua, Avem un angajat ce a depus cerere pentru concediu fara plata pentru motive personale in perioada 01.02.2017 - 15.02.2017. S-a operat suspendarea ... (vezi toată discuția)