avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot sa citesc informatia
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot sa citesc informatia

Sa inteleg, ca daca nu platesc nu pot sa mai accesez si sa citesc informatiile de la dvs.?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:31, 16 Aprilie 2020
Bună ziua,

Aveți acces gratuit la toate articolele care țin de informarea generală. Conținutul Premium este destinat firmelor și profesioniștilor. Cu alte cuvinte,
Singurele articole plătite sunt cele pe care firmele le folosesc într-un mod care le permite lor să își țină afacerile la adăpost și le scutesc de bani, timp sau efort.

www.avocatnet.ro/10motive*38...

Vă mulțumim că ne urmăriți.
Manuela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt curios sa aflu toate obligatiile pe care le are un pfa infiintat ... ionutgg ionutgg Sunt curios sa aflu toate obligatiile pe care le are un PFA infiintat cu norma de venit si ce documente trebuie sa prezinte in cazul unui control ANAF. (vezi toată discuția)
De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care ... SimonescuC SimonescuC De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care sunt gratuite, nu le regasesc postate in sectiunea articole, submeniul acces gratuit? Regasesc ... (vezi toată discuția)
Camere de filmat in incita halei de productie Gabytza1989 Gabytza1989 Buna seara.lucrez de 6 luni intro fabrica unde nu a fost supraveghere video.de o luna de zile directorii s-au hotarat sa amplaseze 16 camere in toata hala fara ... (vezi toată discuția)