avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care ...

De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care sunt gratuite, nu le regasesc postate in sectiunea articole, submeniul acces gratuit?
Regasesc acolo doar articole de acum o luna sau peste?
Daca tot ati lasat si pentru muritorii de rand articole pentru acces gratuit, atunci comportativa ca atare, daca nu eliminati acest acces gratuit!!!
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 08:28, 17 Februarie 2023
Bună ziua,

Ne spuneți, va rog, un exemplu de astfel de subiect? Dacă e în newsletter, are un link spre el. Ar ajuta să indicați ediția de newsletter și subiectul care spuneți ca nu se regăsește în site.

Mulțumesc.
Astazi in newsletter, unul din "10 lucururi de stiut azi" exista un articol "Proiect: Pedepsele pentru infracțiunile violente se vor majora" declarat ca facand parte din sectiunea "Justițiabil in România Proiect: Pedepsele pentru infracțiunile violente se vor majora", insa daca ma duc in sectiunea Articole subsectiunea Acces gratuit la subsectiunea Justitiabil in Romania, acest articol mentionat la inceput nu-l regasesc publicat acolo.
Apare doar articolul "Scăpări din noua lege a dialogului social: Unele dintre cererile privind conflictele individuale de muncă trebuie să ajungă acum la judecătorii" care este din 10 ianuarie 2023.
Asta e doar un exemplu.
Practic daca acest articol este publicat azi 09.02.2023, de ce ultimul articol publicat in sectiunea corespunzatoare din "Acces gratuit" nu se regaseste acolo?
Situatii similare si pe alte sectiuni din "Acces gratuit"
Asta inseamna actualizare?
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
SimonescuC, utilizator
Cred ca e o problema legata de computerul dumneavoastra. Sectiunea e actualizata cu articolele la zi.
www.avocatnet.ro/articol_636...
www.avocatnet.ro/articole_ju...

Ati putea incerca sa goliti memoria cache a browserului. In functie de ce browser folositi, exista indicatii la o cautare simpla pe google dupa ”golire memorie cache browser” care sa va explice cum se face.

Cel mai bine ar fi sa dati click pe articolul din newsletter si sa il cititi in site fara probleme.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
Alin Popescu, administrator
Nu tine.
Nu vreti sa recunoasteti asta.
Am constatat ca faceti posibila citirea stirilor in sectiunea gratuit cam dupa o luna de zile de la data cand le-ati lansat in newsletter cu acces gratuit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata,

Logica imi spune ca e ceva care ne impiedica sa vorbim despre aceleasi lucruri. Va explic inca o data cum functioneaza un site.

1. Articolele sunt publicate pe site si pot fi incadrate in 2 categorii: gratuite (cam 50% din continut, cel adresat utilizarii de catre persoane fizice), respectiv premium (cealalta jumatate, utila pentru firme si oamenii care il folosesc in scop comercial).
2. In newsletterul nostru trimis gratuit sunt incluse articole din ambele categorii. La click pe articolele gratuite, le veti putea citi, fara probleme, pe site. Ele sunt, de asemenea, arhivate in diverse sectiuni ale siteului, pentru a fi citite de oamenii care nu sunt abonati la newsletter.
3. Cred ca dumneavoastra aveti o problema legata de actualizarea cache-ului browserului dumneavoastra, din moment ce pagina nu are continut actualizat. Ca sa intelegeti ca e o problema de la dumneavoastra si nu de la noi, va las mai jos un link la copia pe care google a facut-o sectiunii despre care vorbiti. O sa vedeti ca sunt articolele acolo asa cum am spus ca sunt:
webcache.googleusercontent.c...

Altfel, imi pare rau ca aveti probleme. Dar solutia nu e sa ne acuzati pe noi ca suntem rai, ci sa rezolvati problemele in cauza. De cateva mesaje, incerc sa vad dau solutii. Va rog sa le incercati si o sa vedeti ca se rezolva problema dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In sectiunea cu ultimele discutii apare o prima pagina cu discutii ... POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE In sectiunea cu ultimele discutii apare o prima pagina cu discutii deschise in ziua respectiva, apoi o pagina cu discutii din 26.03.2023, urmata de o pagina cu ... (vezi toată discuția)
Reclama se afiseaza peste butoanele de navigare in forum! ana-cer ana-cer Buna ziua, reclama afisata chiar deasupra topicurilor apare mai jos cu cateva randuri, chiar peste meniul cu \\"Ultimele intrebari\\", \\"Recomandate\\", ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)