avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proces verbal predare primire apartament Bl nou
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proces verbal predare primire apartament Bl nou

Bună seara, azi urmează sa semnez actele de vânzare cumpărare a unui apartament. Este diferența între procesul verbal de predare primire și recepția apartamentului? Eu am văzut la alți vecini modelul de proces verbal și sincer ziceai ca este un stoc de magazin. Ce trebuie sa scrie în procesul verbal de predare primire și ce trebuie sa conțină recepția apartamentului.

Alte discuții în legătură

Actele de proprietate ale vanzătorului la cine răman? Epuree Epuree Bună ziua, Am incheiat antecontract de cumpărare aprtament in București. Apartamentul a fost cumpărat de la ICRAL după care mai sunt 3 acte notariale ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! dezvoltatorul, desi ne-a lasat sa folosim apartamentul, ... volvera volvera Buna seara ! Dezvoltatorul, desi ne-a lasat sa folosim apartamentul, semnand un proces verbal de predare-primire, acum pune presiune pe noi spunand ca cine nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare alinaaline alinaaline Am inchieiat un precontract de vanzare-cumparare la notariat pt un apartament nou,cu termen de predare in dec 2008.La semnarea precontractului s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)