avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GDPR - Pot angajații unui spital să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GDPR - Pot angajații unui spital să filmeze/fotografieze în instituția unde lucrează?

Bună ziua!
La angajare ca asistent medical într-un spital de stat (înainte de declararea stării de urgență) m-au obligat să semnez că iau la cunoștință că n-am voie să filmez / fotografiez în instituție. Era legal să mi se ceară așa ceva?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: tit220161 , utilizator 13:19, 27 Aprilie 2020
Da.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor fotografic , dreptul de a poza anumite lucruri? terapie terapie Sunt un fotograf amator-entuziast si am diverse nelamuriri legate de drepturile si obligatiile mele ca si fotograf 1. Exista legi legate de dreptul de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul îmi cere ieșirea din spital pe motiv că nu crede diagnosticul comunicat de mine. ce mi se poate întâmpla dacă refuz să i-o arăt? reli_relly reli_relly Buna seara. Ma confrunt cu o problema la locul de munca , si anume: Am fost internată în spital iar pe zilele de spitalizare mi.a fost eliberat un concediu ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)