avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu expirat PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu expirat PFA

Buna ziua! Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune daca contabilul are obligatia sa se ocupe de prelungirea sediului social pentru un PFA.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crista11 , utilizator 17:35, 16 Aprilie 2020
Cantabilul nu are obligatia de a se ocupa de obtinerea/prelungirea unui sediu social. Aceasta obligatie revine adminstratorului.
Recomand consultarea legii societatilor comerciale nr. 31/1990.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dovada prelungire sediu Magda Xenofont Magda Xenofont Imi poate spune cineva care este actul normativ care sa precizeze termenul in care se depune dovada de prelungire a sediului unei societati comerciale? Va ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat iordachelanamaria iordachelanamaria Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez ... (vezi toată discuția)