avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor minimis Start up
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor minimis Start up

Start up in domeniul consultantei in afaceri, beneficiar de ajutor de minimis in valoare de 30000 Euro. Perioada de implementare a planului de afaceri - iunie 2020. Intrebare: Ce se intampla cu fondurile primite si necheltuite conforrm planului de afaceri pana la data prevazuta? Raman ca economii si pot fi cheltuite ulterior sau se retrag? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
annahm11, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri fermieri SorinaCatalina26 SorinaCatalina26 Bună ziua, am vârstă de 19 ani sunt studentă și doresc să accesez fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei ferme sau ... (vezi toată discuția)
Pot fi scăzute salariile angajatilor din posturile create in cadrul programului posdru romania start-up? Am25 Am25 Bună ziua, Am o întrebare legată de Programul Romania Start-up. Una dintre condițile principale ale acestui proiect o reprezintă crearea a două locuri ... (vezi toată discuția)
Oferta bancii include credite acordate din surse de finantare bei cu garantia jeremie Daniela Bolog Daniela Bolog 30 octombrie 2012 IMM-urile care acceseaza creditele din surse BEI cu garantia JEREMIE beneficiaza atat de costurile mai reduse ale sursei de finantare puse ... (vezi toată discuția)