avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Juridic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Juridic

Buna ziua.dupa ce am semnat o cerere fara salariu 23.03-23.04 am fost pusă sa-mi semnez demisia pe data de 15.04 este posîbil
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:25, 21 Aprilie 2020
Nu este posibil, demisia poate avea loc doar la inițiativa angajatului!
N-o semnați!
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de incasat claudiu0188 claudiu0188 Buna ziua, care este termenul limita de plata salariilor de catre angajator,in cazul in care salariatul i-si da demisia. un mic exemplu:decizia de incetare a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Catalynutzu9 Catalynutzu9 Bună ziua! Am și eu o întrebare va rog, dacă am semnat un contract de munca și m au pus sa fac și o cerere de demisie în alb semnata, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Concediere dascultu_claudiu dascultu_claudiu Am lucrat la o firma timp de 8 luni,si intr-o zi am fost chemat in un birou gol de catre unul din sefi care mi-a zis ca o sa inceteze colaborarea cu mine si ca ... (vezi toată discuția)