avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Acordarea șomajului tehnic dupa incetare cim ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Acordarea șomajului tehnic dupa incetare cim pèrioada determinata

In luna martie a incetat cim perioada determinata ( 3 luni ) si am beneficiat si de 9 zile somaj tehnic in contextul crizei Covid19. Ca atare nemai beneficiind de somaj tehnic cum să procedez pentru a obține somaj normal ? Dacă mi se reinnoia cim pe perioada determinata in luna martie mai era vreo problemă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 21 Aprilie 2020
Documentele se pot depune personal sau prin e-mail.

Documentele pentru șomaj se pot depune online, dar doar cu semnătură electronică
www.avocatnet.ro/articol_540...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate? Milenic Milenic Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi ... (vezi toată discuția)
Am drept la șomaj tehnic? Nicoleta Rebegea Nicoleta Rebegea Bună ziua,lucrez la un salon de înfrumusețare,am solicitat concediu de odihna pentru anul în curs în perioada 15.03-14.04. Pe data de 18.03.,unitatea a ... (vezi toată discuția)
Somaj lili_andu lili_andu Buna ziua!As dori sa-mi spuneti daca pot beneficia de somaj in conditiile in care incapand cu anul 2006 am fost asistent personal pana in martie 2011 cand am ... (vezi toată discuția)