avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... PFA si Intreprinderile Individuale
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

PFA si Intreprinderile Individuale

Buna ziua,
Din legile emise in aceasta situatie speciala, eu am inteles asa:
PFA-urile si I.I -urile care au salariati cu contract de munca beneficiaza de somaj tehnic pentru salariati, dar nu pot beneficia si de indemnizatia de 75%din mediul brut pe economie.
E corect?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Ce tip de firme afectate beneficiaza de suportul statului? As fi interesata de pasii de urmat pentru trimitere in somaj tehnic. Va multumesc! (vezi toată discuția)
2 cim uri elenaantochie elenaantochie Bună ziua, dețin 2 contracte de munca unul la 8 ore cu funcție de baza al doilea la 6 ore fără funcție de baza, contractul 1 este valid, contractul 2 a ... (vezi toată discuția)
Salariat in somaj tehnic si pfa nikodara nikodara buna ziua, As dori sa stiu daca faptul ca am un pfa, influenteaza indemnizatia de somaj tehnic. Multumesc! (vezi toată discuția)