ACEASTA MAI POATE FI INTRODUSA SI IN CE CONDITII DACA A FOST INTRODUSA INITIAL O CERERE A UNUI SOT -A RECLAMANTULUI AVAND UNELE CAPETE DE CERERE LA CARE ACUM RENUNTA . CU RESPECT
Spuneti-ne si noua cum va recuperati taxa de timbru si de unde... ca vad ca alti colegi stiu o alta procedura fata ce cum procedez eu...
Iacata ca veni timpul sa ne ajutati si dv. pe noi, uimindu-ne cu loucruri din practica... :D
Multumim ca ne-ati spus cum s-a terminat si mai precizati daca ati cerut cheltuieli, vi le-a acordat sau nu etc.
Multumesc, succes!
mie personal mi s-a parut foarte clara explicatia user-ului : la primul termen i s-a admis actiunea privind desfacerea casatoriei si impartirea bunurilor comune.
intrucat s-a incheiat tranzactie de partaj, binenteles ca partilor li se restituie taxa de timbru.
Da, roxanel, am vazut si eu si la fel de clar mi s-a parut. Voiam explicatii suplimentare de cele aratate de user, asta nu inseamna ca el nu a fost clar.
Inseamna ca am un interes suplimentar.
Multumesc.
Partaj
ghebosel_leu
in cazul in care divortez si de comun acord cu sotia, ma inteleg asupra bunurilor din casa este vreo problema in desfacerea casatorie?multumesc mult. (vezi toată discuția)