raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			~ final discuție ~
 crissa1	                   

Daca tata detine o casa din prima casatorie, mama mea decedand ,iar eu nu am deschis o succesiune in privinta mostenirii, tatal meu s-a racasatorit . Daca ... (vezi toată discuția)
	                    crissa1	                   

Daca tata detine o casa din prima casatorie, mama mea decedand ,iar eu nu am deschis o succesiune in privinta mostenirii, tatal meu s-a racasatorit . Daca ... (vezi toată discuția)

lolyy	                   

as dori sa stiu ce cote revin mostenitorilor dupa succesiune.
mama a decedat de 12 ani. Tata sa recasatorit acum 6 ani si a vandut apartamentul si sa mutat ... (vezi toată discuția)
	                    lolyy	                   

as dori sa stiu ce cote revin mostenitorilor dupa succesiune.
mama a decedat de 12 ani. Tata sa recasatorit acum 6 ani si a vandut apartamentul si sa mutat ... (vezi toată discuția)

nechitaconst	                   

matusa sora tatalui meu a decedat in 2010 neavand copii succesiunea s-a facut in favoarea tatalui meu si fratele lui unchiul meu, ei fiind singuri succesori de ... (vezi toată discuția)
	                    nechitaconst	                   

matusa sora tatalui meu a decedat in 2010 neavand copii succesiunea s-a facut in favoarea tatalui meu si fratele lui unchiul meu, ei fiind singuri succesori de ... (vezi toată discuția)