avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa furt

Care e pedeapsa maximă ce poate fi primită dacă s-a demonstrat, conform camerelor de supraveghere, că am furat dintr-un supermarket, cu complicitatea casierie, produse în valoare de 2000 lei, produse pe care le-am achitat pe loc, după efectuarea anchetei făcută de poliția ce a fost anunțată prin 112 de către conducerea supermarketului, iar eu sunt la prima abatere? Mentionez că a fost deschis dosar penal pentru furt, conform art. 228 C.pen.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:12, 23 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar avocatul care îl platiti si stie sa va apere în concret își poate da seama.
In prezent, pedeapsa este mult mai mare si daca nu va angajați urgent avocat este posibil.sa ajungeți si dupa gratii.
A.fura cu bani in buzunar nu este ceva justificativ...si judecătorii va pot taxa tare...
Si avocatul trebuie să fie foarte inteligent ca sa va scape...bine...
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dacă am trecut produsele, nu toate, pe banda și au fost scanate, am achitat cu cardul, dar a fost constatată diferenta de valoare, pe care am achitat-o imediat, nu poate fi considerată o greșeală sau o eroare?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar avocatul care îl platiti si stie sa va apere în concret își poate da seama.
In prezent, pedeapsa este mult mai mare si daca nu va angajați urgent avocat este posibil.sa ajungeți si dupa gratii.
A.fura cu bani in buzunar nu este ceva justificativ...si judecătorii va pot taxa tare...
Si avocatul trebuie să fie foarte inteligent ca sa va scape...bine...

Eroarea se va analiza pe baza de probe.
Este bine sa meargă avocatul sa vizioneze înregistrările video.
Dacă nu va sti ii puteti spune ca asa este recomandabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt ContSters243431 ContSters243431 buna ziua, o situatie mai delicata, sunt angajat al unui supermarket si atat eu cat si colegii din cauza salarului de mizerie mai obisnuit sa ne servim cu ... (vezi toată discuția)
Tentativa furt supermarket florinchristian florinchristian Ce pedeapsă risca cineva care a avut o tentativă de furt dintr-un supermarket, cu complicitatea casierei care nu a scanat toate produsele, iar la verificarea ... (vezi toată discuția)
Furt calificat cioata8787 cioata8787 Impreuna cu 2 prieteni am scos produse dintr un magazin, cunoscandu-l pe casier ce nu ne-a scanat anumite produse, in valoare de 850 lei si am fost prinsi ... (vezi toată discuția)