avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Acodare zile libere pentru parinti, daca celalalt ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Acodare zile libere pentru parinti, daca celalalt parinte are venituri din profesii liberale

Buna ziua,
Sotia beneficiaza de zile libere pentru parinti cu prelungirea starii de urgenta.Eu sunt salariat si am venituri din profesii liberale.
Ea poate beneficia de zile libere in acest caz ?
Daca nu,cum am putea rezolva problema efectiv nu avem cu cine sa lasam fetita in aceasta peeioada.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 23 Aprilie 2020
Da, poate beneficia de acele zile libere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic este posibil daca sotia este in concediu de supraveghere copil, dar eu am venit si din profesii liberale? Caddy23 Caddy23 Buna ziua, Pot sa intru in somaj tehnic sau concediu de odihna, in cazul in care sotia beneficiaza de concediu pentru parinti, dar eu am venituri si din ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic este posibil in cazul in care sotia va solicita zile libere pentru supraveghere copil? Caddy23 Caddy23 Buna ziua, In cazul in care sotia va beneficia de concediu pentru parinti,iar eu obtin venituri, si din profesii liberale,pot sa intru in somaj tehnic sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia ... abraxaint abraxaint Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia in mediul privat, iar pe perioada starii de urgenta nu au beneficiat de zile libere platite ... (vezi toată discuția)