avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somajul tehnic este posibil daca sotia este in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somajul tehnic este posibil daca sotia este in concediu de supraveghere copil, dar eu am venit si din profesii liberale?

Buna ziua,

Pot sa intru in somaj tehnic sau concediu de odihna, in cazul in care sotia beneficiaza de concediu pentru parinti, dar eu am venituri si din profesii liberale(este supusa impozitului pe venit).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 16 Mai 2020
Nu puteti intra concediu de odihna, in cazul in care sotia beneficiaza de concediu pentru parinti,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic este posibil in cazul in care sotia va solicita zile libere pentru supraveghere copil? Caddy23 Caddy23 Buna ziua, In cazul in care sotia va beneficia de concediu pentru parinti,iar eu obtin venituri, si din profesii liberale,pot sa intru in somaj tehnic sau ... (vezi toată discuția)
Mai am dreptul la prenatal cu contract de 4 ore noris22 noris22 BUNA ZIUA....SOTIA MEA ESTE INSARCINATA DAR NU LUCREAZA ..EU LUCREZ DE LA 1MAI2009 DAR DE LA 1NOIEMBRIE MI SA MODIFAC CONTRACTUL DE MUNCA DE LA 8 ORE LA 4 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Mr. Eugen Mr. Eugen Eu am o profesie mai liberala \"pilonist\" - lucrari de telecomunicatii la mare inaltime de aceea am lucrat de cele mai multe ori pe lucrari, nu angajamente de ... (vezi toată discuția)