avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lege tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lege tulburarea linistii publice

Buna ziua!as dori sa stiu exact care sunt conditiile in care poate fi o persoana amendata ptr tulburarea linistii prin muzica la volum mare
Poate fi cineva amendat in afara orelor de liniste ?Daca da ,in ce conditii si cu ce amenzi.multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2020
eduard27, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:57, 24 Aprilie 2020
Gasiti aici Legea nr. 61/ 1991 republicata: [ link extern ]
Deci nu este vorba de niciun prag de zgomot masurat in afara orelor de liniste ? Adica cu alte cuvinte nu exista decat ore de.liniste 24/24...

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti aici Legea nr. 61/ 1991 republicata: [ link extern ]

Nu ati citit cu atentie art.2 pct.25 si pct. 27. Muzica tare, permanenta, intra aici indiferent de ora producerii zgomotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem o problema cu liniștea publica. politia nu recunoaște ... VioletaGH VioletaGH Avem o problema cu liniștea publica. Politia nu recunoaște ca ore de liniște decât 13-14 si dupa ora 22.In rest oamenii pot sa facă cât zgomot doresc, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Andrei548 Andrei548 Salut! In urma cu o saptamana am facut galagie (o mica cearta si am ascultat muzica la un nivel ceva mai ridicat) in jurul orei 17. Iar astazi mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)