avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce pot sa fac ?
Discuție deschisă în Executare silită

ce pot sa fac ?

buna , in cazul in care un executor judecatoresc , nu trimite hartia de incetare si desfintare a executarii silite ,ce pot sa fac ? deja a trecut 1 luna de la plata integrala a datoriei , si tot am poprire pe venituri , retinindumi-se in continuare din venituri .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:47, 24 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere scrisă cu dovada de primire.
Este posibil.sa va mai ia bani pentru cheltuielile de executare sau asa ceva deoarece alt motiv nu ar exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precedura incheiere dosar executare Ari82 Ari82 Buna ziua,parintii mei au facut un imprumut in franci iar din 2010 li sa pus poprire pe pensii.Anul trecut in aprilie in urma unei cereri executorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita janedoe45 janedoe45 Buna seara, Am fost executata silit pentru un imprumut catre Comcas de catre BEJ Mociran Viorel Satu Mare, suma totala a creantei 3319,70lei, in acest moment ... (vezi toată discuția)
Plata debitului si a cheltuielilor de executare cosmin2005 cosmin2005 Am de achitat la o banca o suma de bani si executorul mi-a transmis ca am de platit 22.000 Ron si 2000 Ron cheltuieli de executare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)