avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Abrogare lege.19/2020 pt asistenta sociala
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Abrogare lege.19/2020 pt asistenta sociala

Ce fac ? Cu cine imi las copiii in varsta de 3 si 7 ani?
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
BiaG, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt mama casnica și am 3 copii. cu soțul nu mă ... Annie10 Annie10 Buna seara, sunt mama casnica și am 3 copii. Cu soțul nu mă mai înțeleg deloc și vrea să imi caut un alt domiciliu dar problema este că din cei 3 copii ... (vezi toată discuția)
Vârsta copilului singură acasă, daca părinții lucrează. ... Aliminadi Aliminadi vârsta copilului singură acasă, daca părinții lucrează. Bună, dacă trebuie să lucrez, îmi pot lăsa copiii singuri acasă timp de 8 ore, 12 și 7 ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copiilor minori pe o perioada limitata unei alte persoane ami-tolo ami-tolo Sunt divortata si am doi copii de 15 si 13 ani.Doresc sa merg pentru 2 luni in strainatate si vreau sa las copiii cu tatal lor in apartamentul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)