Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Iulian toader	                   

Sefa regionala mi-a cerut demisia motivand ca nu m-am adaptat
Lucrez de 1an si am tinut depozitul singur cat colegul a fost inconcediu 2 saptmani.Are dreptul ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian toader	                   

Sefa regionala mi-a cerut demisia motivand ca nu m-am adaptat
Lucrez de 1an si am tinut depozitul singur cat colegul a fost inconcediu 2 saptmani.Are dreptul ... (vezi toată discuția)

Gyna	                   

Ce poate face un angajat de 13 ani al unei companii, fără nici o abatere la locul de munca în acești ani, dacă șeful l-a obligat sa își semneze demisia ... (vezi toată discuția)
	                    Gyna	                   

Ce poate face un angajat de 13 ani al unei companii, fără nici o abatere la locul de munca în acești ani, dacă șeful l-a obligat sa își semneze demisia ... (vezi toată discuția)

ivanvintilica	                   

Angajatul se adreseaza ITM,inspectorul demasca identitatea angajatului,iar angajatorul solicita demisia. (vezi toată discuția)
	                    ivanvintilica	                   

Angajatul se adreseaza ITM,inspectorul demasca identitatea angajatului,iar angajatorul solicita demisia. (vezi toată discuția)