avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Impozit si contributii ajutor de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Impozit si contributii ajutor de urgenta

Am primit in contul de PFA suma aferenta lunii martie de la ANPIS urmare a incetarii in fapt a activitati mele pe perioada starii de urgenta.
Cum platesc impozit pentru acest virament? Dar contributiile ?

Alte discuții în legătură

Anpis pretinde returnarea indemnizatiei oug30/2020 ca suma necuvenita ... andreiSRR andreiSRR ANPIS pretinde returnarea indemnizatiei OUG30/2020 ca suma necuvenita Sotia este PFA profesii libere, traducator autorizat. A avut concediu cretere copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2016 Nathalie15113 Nathalie15113 Bună ziua. Urmează să-mi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, insa nu stiu ce venituri trebuie trecute.. Mai exact: lucrand in ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit prin virament bancar... in cont unic (5504)? cecene cecene Buna ziua, Pana acum, plateam impozitele frumos la ghiseu, dar anul acesta am zis gata... hai sa platesc prin virament bancar. Declaratia unica am ... (vezi toată discuția)