avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mi-a venit un gand
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mi-a venit un gand

Exista posibilitatea ca pe acest site sa se gaseasca agenti oculti ai FISCULUI care sa verifice persoanele care vin aici cu diverse probleme, ca mai apoi sa le identifice dupa ip, urmand ulterior sa-i amendeze sau sa-i puna la diverse plati. ?. Pentru ca intr-adevar oamenii vin aicea cu probleme. Ce parere aveti de acest gand in ceas de seara.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:17, 26 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Autoritățile în general, deci nici inspectorii fiscali, nu au acces la IP-urile userilor. Gândul dumneavoastră poate să plece cum așa cum venit :)

O seară frumoasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare ilegala ip? Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate.Am un cont pe un forum oarecare.O alta persoana de pe acelasi forum cu care am avut anumite ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei electronice? deatacitta deatacitta buna, am intampinat de curand o problema cel putin uimitoare daca nu ciudata.cerand ajutorul unui prieten francez pentru a reinstala windowsul pe computerul ... (vezi toată discuția)
Divulgarea ip-ului ! maynouna maynouna Buna ziua Recent o doamna a carui blog l-am vizitat mi-a publicat ip-ul online afirmand ca sunt un user care a jignit-o pe blog. Eu nu am lasat nici un ... (vezi toată discuția)