flow0101 
	    	Utilizator

flow0101 
	    	Utilizator	    

Nu are relevanță unde aveti domiciliul,amenda o sa apara pe numele dvs la taxe și impozite locale,dvs având obligatia sa o platiti.
 latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bassmafya17	                   

Buna ziua.Vreau sa intreb si eu daca ma puteti ajuta cu o informatie.Urmeaza sa inchei cununia civila in alta localitate decat cea de domiciliu...am inteles ca ... (vezi toată discuția)
	                    bassmafya17	                   

Buna ziua.Vreau sa intreb si eu daca ma puteti ajuta cu o informatie.Urmeaza sa inchei cununia civila in alta localitate decat cea de domiciliu...am inteles ca ... (vezi toată discuția)

Alexandrescu Marius	                   

Buna ziua! Am primit o amenda de la politia locala in alt oras decat cel in care am domiciliul, respectiv in alt judet. Politistul mi-a spus ca pot sa o ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandrescu Marius	                   

Buna ziua! Am primit o amenda de la politia locala in alt oras decat cel in care am domiciliul, respectiv in alt judet. Politistul mi-a spus ca pot sa o ... (vezi toată discuția)

ionela25	                   

Va rog sa ma ajutati.Am o nelamurire: cu totiii stim ca au aparut radarele fixe private, dar amezile primite unde trebuie platite?La locul de domiciliu sau ... (vezi toată discuția)
	                    ionela25	                   

Va rog sa ma ajutati.Am o nelamurire: cu totiii stim ca au aparut radarele fixe private, dar amezile primite unde trebuie platite?La locul de domiciliu sau ... (vezi toată discuția)