avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Întrebare amenda
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Întrebare amenda

Buna ziua,
In cazul in care am fost amendat pentru ca “am mințit polițistul ca am fost la bunica mea sa ii duc pastile și pâine”(nu știu cum a stabilit el asta având declarație pe proprie răspundere și tot ce e nevoie.)
Eu având domiciliul din buletin la concubinul mamei mele care nu este trecut cu ea in acte, amenda va fi băgată la impozitul lui?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:20, 27 Aprilie 2020
Nu are relevanță unde aveti domiciliul,amenda o sa apara pe numele dvs la taxe și impozite locale,dvs având obligatia sa o platiti.


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu are relevanță unde aveti domiciliul,amenda o sa apara pe numele dvs la taxe și impozite locale,dvs având obligatia sa o platiti.


O sa apăra pe numele meu,
Concubinul mamei mele o sa aibă vre o legătura cu acea amenda? V-a putea platii impozitul de ea?
Nu are nici o legatura cu concubinul.Dvs o platiti,sau daca nu o platiti o sa fiti executată silit daca aveti bunuri sau venituri.Dvs răspundeți....
Amenzile legate de incalcarea ordonantelor militare nu se colecteaza la bugetele locale si nu se platesc la primarie. Amenzile se duc la bugetul de stat, intr-un cont special - 20A350102 „Venituri din amenzi și alte sancțiuni aplicate de către alte instituții de specialitate”. Deci concubinul nu va avea nici o problema .
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cununie civila in caz neplata amenzi bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Vreau sa intreb si eu daca ma puteti ajuta cu o informatie.Urmeaza sa inchei cununia civila in alta localitate decat cea de domiciliu...am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o amenda de la politia locala in alt oras ... Alexandrescu Marius Alexandrescu Marius Buna ziua! Am primit o amenda de la politia locala in alt oras decat cel in care am domiciliul, respectiv in alt judet. Politistul mi-a spus ca pot sa o ... (vezi toată discuția)
Amenzi ionela25 ionela25 Va rog sa ma ajutati.Am o nelamurire: cu totiii stim ca au aparut radarele fixe private, dar amezile primite unde trebuie platite?La locul de domiciliu sau ... (vezi toată discuția)