latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cristinaurian	                   

Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat.
Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
	                    cristinaurian	                   

Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat.
Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)

DENYYY	                   

Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia locala Baia Mare pentru parcare ..... pe societate. Jos pe PV este specificat contul in care se achita ... (vezi toată discuția)
	                    DENYYY	                   

Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia locala Baia Mare pentru parcare ..... pe societate. Jos pe PV este specificat contul in care se achita ... (vezi toată discuția)

Denisa_vsc	                   

Bună ziua. 
Am plătit o amendă data de poliția locală la primăria din orașul respectiv, eu fiind din alta localitate, prin intermediul site-ului ... (vezi toată discuția)
	                    Denisa_vsc	                   

Bună ziua. 
Am plătit o amendă data de poliția locală la primăria din orașul respectiv, eu fiind din alta localitate, prin intermediul site-ului ... (vezi toată discuția)