avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pandemie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pandemie

Buna ziua...micuta mea face 2 ani in 12 iulie si momentan sunt in concediu pt cresterea copilului,am dus-o la cresa cateva zile si apoi s-au inchis,as vrea sa stiu daca pot beneficia si eu in continuare de zile libere de la stat pana la deschirea creselor....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 27 Aprilie 2020
Nu beneficiati de asa ceva , avand in vedere ca "... momentan sunt in concediu pt cresterea copilului ..".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi inscriu copilul la cresa daca sunt in cic? eugenia2008 eugenia2008 Buna ziua, imi pot inscrie fiul la cresa daca inca primesc indemnizatia de 600 RON? Sau mi se suspenda? (vezi toată discuția)
Respingere dosar cresa pentru ca mama e in ccc arni83 arni83 Buna ziua, am o nelamurire, exista un termen maxim legal cu cat timp inainte de a termina mama Concediu Crestere Copil am voie sa dau copilul la cresa? Am vrut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)