avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CAPITALIZARE DOBANZI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CAPITALIZARE DOBANZI

Am un credit, ca persoana juridica, am cerut amanarea pina in 31 dec a platii acestuia, a dobanzilor si comisioanelor fara alte costuri
Banca mi-a trimis in 27aprilie un act aditional care pe linga informatia ca se aproba amanarea imi specifica ca "dobanzile si comisioanele aferente perioadei de suspendare vor fi capitalizate la principal la sarsitul perioadei de suspendare cf OUG 37/2020"
Stiam ca in 22 aprilie P arlamentul trebuia sa modifice OUG 37pe tema capitalizarii ...stiti daca s-a modificat si de cind intra in vigoare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la brd ionut12345 ionut12345 am un credit de nevoi personale la BRD, nu foarte mare dar care avea comision de risc. spuna avea nu pentru ca ar fi disparut incepand cu luna asta ci pentru ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - modificarea contractelor de credit MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o interpretare a urmatoarelor articole din OUG50/2010 privind contractele in curs de derulare: Art. 94 Prezenta ... (vezi toată discuția)