avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Buna ziua! Va rog frumos daca puteti sa mi spuneti daca angajatorul.poate refuza sa mai dea aceste zile deoarece mie mi au fost date pana acum dar mi s a spus ca de pe 4 mai trebuie sa revin la munca deoarece eu am avut pana acum zilele libere si vor sa dea si la alti.,adica nu imi vor mai da mie pt a da la alti. Intrebarea ar fi pot sa dea la unii in continuuare si la alti nu? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Lamurire va rog. Carolia Carolia Intrebarea este, fiind oprit in trafic, conducand fara permis, nu i s-a facut echilotestul, a fost dus la sectie unde a dat o declaratie doar pe jumate, dupa ... (vezi toată discuția)
1 decembrie-lamurire Tania  D Tania D ni s-a spus ca pentru a a lucra in data de 1 decembrie firma neavand specific de foc continuu trebuie anuntat itm-ul ca sa ni se dea aprobare, daca este asa as ... (vezi toată discuția)
E ok daca nu merg la serviciu de 1 mai? paul_sonea paul_sonea Buna ziua. Firma noastra nu a anuntat nimic referitor la ziua de 1 mai care este libera prin lege. Adica pentru ei e ca o zi normala de munca, cu toate ca nu ... (vezi toată discuția)