avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Scoli private
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Scoli private

Copilul meu este in clasa a IV și frecventează o școala privată!
Azi am primit un mesaj din partea direcțiunii prin care s-a comunicat ca luni vom primi date despre criteriile de departajare a copiilor pe motiv ca sau făcut mai multe înscrieri decât locurile disponibile.
Este legală procedura?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Scoli private Helga S. Helga S. Copilul meu este in clasa a IV și frecventează o școala privată! Azi am primit un mesaj din partea direcțiunii prin care s-a comunicat ca luni vom primi ... (vezi toată discuția)
Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul ... Nanariam Nanariam Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul îmi pune bețe în roate??? iar articolul 155 ultimul punct spune clar... Ca se poate.... (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)