avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... acordare zile libere parintilor pentru supravegherea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

acordare zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant

Dupa ridicarea starii de urgenta care este cadrul legal in baza caruia parintii pot solicita zile libere pentru supravegherea copiilor in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant?
Legea 19/2020 a fost adaptata conform OUG 30/18.03.2020, cu particlularitate pe instituirea starii de urgenta.
inteleg din textul legii ca aceste zile se acorda, printre altele, ca urmare a unor situatii extreme decretate astfel de catre autoritatile competente in domeniu.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
75% pt parinti dupa stare de urgenta? americanux americanux Buna ziua, Revin cu Legea 19/2020 sau legat de ea. E vb statul acasa cu copilul si dupa starea de urgenta. Mai este valbila sau inceteaza o data cu starea ... (vezi toată discuția)
Legea nr.19/2020 m.oana m.oana Buna ziua! 1. Imi puteti spune, va rog, dacă pâna la urmă legea nr.19/2020 se pune în aplicare începând cu data de 17.03.2020? sau se așteaptă ... (vezi toată discuția)