Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 6187 soluții astăzi

Anul acesta, avocatnet.ro împlinește 20 de ani și, pentru că ne citești, îți oferim un voucher aniversar pe care îl poți utiliza la serviciile noastre. Descarcă voucherul

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara

S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar 2020-2021? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 15 Mai 2020
Legea 19/2020
art.1
(1) Se acordă zile libere unuia dintre părinți pentru supravegherea copiilor, în situația suspendării cursurilor sau închiderii temporare a unităților de învățământ unde aceștia sunt înscriși, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a altor situații extreme decretate astfel de către autoritățile competente cu atribuții în domeniu.

(1^1) Se acordă zile libere unuia dintre părinți pentru supravegherea copiilor, inclusiv pe perioada vacanțelor școlare, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ și a unităților de educație antepreșcolară, ca urmare a stării de urgență decretate în condițiile legii.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 alexandra222 alexandra222 Buna ziua,am o nelămurire, în ceea ce privește legea 19 /2020,privind acordarea de zile libere pt copii,aceasta lege se aplica până la urmă si pe ... (vezi toată discuția)
Zile libere în continuare ? lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. De pe data de 18 martie până pe 16 aprilie sunt in zile libere pentru copil (suspendare cursuri) 75%. După care inca doar 4 zile șomaj tehnic. ... (vezi toată discuția)
75% pt parinti dupa stare de urgenta? americanux americanux Buna ziua, Revin cu Legea 19/2020 sau legat de ea. E vb statul acasa cu copilul si dupa starea de urgenta. Mai este valbila sau inceteaza o data cu starea ... (vezi toată discuția)