avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic

Sala de jocuri unde am lucrat a fost închisă în urma Ordonanței Militare Nr 1 in data de 18.03.2020.Am fost înștiințați de conducere că vom beneficia de șomaj tehnic începând cu 01.04.2020.De ce nu primim șomaj și pentru cele 10 zile lucrătoare din luna martie ?Cumva angajatorul nu a depus cele necesare și pentru aceasta perioadă ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 29 Aprilie 2020
Nu avem de unde sa stim de ce nu primiti ... ati intrebat angajatorul ce s-a intamplat cu perioada 18.03 -31.03.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz în serviciu Aurel molnar Aurel molnar Potrivit starii de urgenta si a out 32 este legal ca angajatorul sa ma tina acasă fără plată în loc să-mi acorde somaj tehnic,mentionez ca de la data de ... (vezi toată discuția)
Am drept la șomaj tehnic? Nicoleta Rebegea Nicoleta Rebegea Bună ziua,lucrez la un salon de înfrumusețare,am solicitat concediu de odihna pentru anul în curs în perioada 15.03-14.04. Pe data de 18.03.,unitatea a ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic adi02ro adi02ro buna ziua! in data de 01.04.2020 am suspoendat un contract de munca in revisal , dar data a fost de 23.03.2020 .. am depus in data de 01.04.2020 la ... (vezi toată discuția)