avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic

Încă nu am întrebat angajatorul....nu răspunde oricui la telefon....întrebarea era dacă LEGAL trebuia să primim șomajul și pe cele 10 zile din martie(18-31.03). Știu că angajatorul trebuia să depună niste acte in vederea obținerii de la guvern a banilor.Temerea mea este că NU s-au făcut acest lucru.Evident că voi cere lămuriri.Ma refer STRICT dacă este legal să primim șomaj din ziua in care locul de munca s-a închis că urmare a unei Ordonanțe Militare . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic anamariamilea anamariamilea Sala de jocuri unde am lucrat a fost închisă în urma Ordonanței Militare Nr 1 in data de 18.03.2020.Am fost înștiințați de conducere că vom beneficia ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului si a salariilor compensatorii papone papone buna ziua, intampin urmatoarea problema: am fost concediat ca urmare a unei concedieri colective, contractul de munca incetand la data de 31.03.2010. trebuia ... (vezi toată discuția)
Restituire ajutor somaj ContSters301096 ContSters301096 Buna ziua, Am o problema si as dori cateva sfaturi, in octombrie 2011 mi-am deschis un depozit la termen pe care l-am inchis anul acesta. In februarie 2014 ... (vezi toată discuția)