avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Acte necesare somaj ?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Acte necesare somaj ?

Buna ziua,din luna mai o sa fiu fără loc de munca,ce acte trebuie sa depun pt a mi se acorda somaj?având si un copil de 4 ani !Am lucrat la o grădiniță particulară care nu va mai avea activitate până în toamnă dupa cum se stie din ultimile stiri.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2020
Magdalena Andronic, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:00, 30 Aprilie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru dosar somaj, dupa finalizarea perioadei de concediu crestere copil? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu indrumarile Dvs. As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pt depunerea dosarului de somaj, avand in vedere ca mai am un ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)