avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reziliere contract inchiriere apartament rezidential
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reziliere contract inchiriere apartament rezidential

Locuiesc intr-un apartament in Bucuresti de 6 luni, mai sunt inca 6 luni pana cand se termina contractul.
Din cauza pandemiei si a carantinei, imi este mai dificil sa platesc chiria dpdv financiar.
Pot rezilia contractul de inchiriere legal, avand dreptul de a recupera garantia depusa la semnare? Daca da, ce cale as putea invoca?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de inchiriere a unui apartament cu plata in avans mariana69 mariana69 Sunt mama unei studente la medicina bucuresti care a inchiriat un apartament pe o perioada de 12 luni Chiria sa platit in avans pe toata perioada (1 octombrie ... (vezi toată discuția)
Proprietar disperat dupa bani mese76 mese76 Buna seara! Sunt un fost chirias si in urma cu doua zile m-am trezit la serviciu cu o petitie din partea fostului proprietar prin care ma numeste \"escroc\" ... (vezi toată discuția)