avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru

Buna ziua,

Am depus on-line cerere deschidere punct de lucru, la care am anexat:: act constitutiv actualizat, dovada spatiu, Hotarare asociat unic, contor de cuvinte al hotararii, CI asociat, CUI, declaratie pe proprie raspundere - model 3. Verificand stadiul dosarului, am gasit urmatoarea observatie: "se va renunta la aceasta cerere si se va depune alt dosar separat cu cerere de inregistrare (art. 157 din OMJ 2594/C/2008)". Nu inteleg de ce sa renunt si sa depun alt dosar. Ma puteti ajuta, va rog?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)