avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire vinieta Oxigen
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire vinieta Oxigen

Buna ziua,

Cand si cum se pot recupera banii din taxa Oxigen? Eu am achiat taxa si am inteles ca proiectul a fost anulat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:22, 30 Aprilie 2020
Buna ziua,
Mergeti la primarita Firea sa va dea banii!
Ea i-a cerut ea sa ii returneze.
Era evident ca acea hotarare este total ilegala.
SERIOS, mergeti la primaria generala si cereti banii de l primarita!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa scap de santajul camatarilor! claudia2503 claudia2503 Buna dimineata. Ajutati-ma, va rog, sunt disperata! In urma cu un an am luat cu imprumut de la o colega suma de 5000 lei. Insa aceasta a facut contract ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat in baza unui certificat de mostenitor fals danabaroncea danabaroncea am cumparat un apartament in urma cu 6 ani si dupa un an am primit citatie cu anularea actului de vanzare cumparare,eu fiind cumparator de buna credinta.dupa ... (vezi toată discuția)
Redactare plangere Mica83 Mica83 Povestea este foarte complicata, dar incerc sa o explic pe scurt. Vecinul de langa noi si-a facut la mansarda un dormitor, cu acea constructie s-a extins ... (vezi toată discuția)