avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare lunga pt cumparare autovehicul
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare lunga pt cumparare autovehicul

Buna ziua!vreau sa cumpar 2 autovehicule din Dej eu sunt din judetul ilfov,fiind necesar sa fim 3 persoane Avem voie legal sa mergem trei persoane (eu sotul meu si un nepot) . Ce trebuie sa scriem in declaratie si in ce interval orar avem voie legal sa ne deplasam ? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
kori_nna, utilizator

Alte discuții în legătură

Deplasare pentru munci agricole codrut01 codrut01 Bună ziua, Am peste 65 ani. Pot să mă deplasez cu mașina in alt județ, la aprox. 300km, unde am in proprietate casă și terenuri agricole, pentru ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unui autovehicul nou de la schorum EdithZ EdithZ Bună ziua. Vă rog în mod respectuos să-mi comunicați dacă o persoană care a împlinit vârsta de 65 ani are dreptul să se deplaseze de la adresa ... (vezi toată discuția)
Agricultura in aceasta perioada EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua, am un teren situat la 20 de km de unde locuiesc si vreau sa merg sa-l exploatez. Avand in vedere ordonanta, ma pot deplasa impreuna cu familia? (vezi toată discuția)