avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... de la somaj tehnic la indemnizatia pt copii...se poate?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

de la somaj tehnic la indemnizatia pt copii...se poate?

Buna...sotul meu este administrator in firma noastra de transport dar nu este angajat cu carte de munca...eu sunt angajata tot la noi in firma si acum sunt in somaj tehnic din 1 aprilie.Mentionez ca el face transporturi in locul soferului ca sa nu inchidem firma! Dupa 15mai, eu pot sa trec din somaj tehnic la indemnizatia pt copii daca el nu figureaza cu venituri...desi doar el lucreaza acum in firma?nu avem ce face cu copilul,deci unul dintre noi trebuie sa stea acasa... multumesc,o noapte binecuvantata de Domnul Isus!

Alte discuții în legătură

buna ziua Oana E84 Oana E84 Dacă eu sunt asistent personal pt copilul meu de 13 ani (autism), soțul ar putea sa își ia zile libere plătite (indemnizație pt supraveghere )pt fetita ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020: ce se întâmplă când mama e acasă pentru îngrijire copil, iar soțul intră, ulterior, în șomaj tehnic? Burtea mariana Burtea mariana Este legal ca intr.o familie mama sa ramana acasa pt supraveghere copil 75%pt inchiderea scolilor,ca mai apoi sotului sa i se închida fabrica si sa fie dat in ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 Ruxandra2204 Ruxandra2204 Buna ziua. Daca eu, mama de copil 2 ani lucrez, si sotul a fost in indemnizatie de copil pana la 2 ani prelungita automat pe perioada de urgenta, dupa perioada ... (vezi toată discuția)