avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cine ma poate ajuta ...?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cine ma poate ajuta ...?

Dacă am fost angajat înainte de ordonanța de urgenta cu doua săptămâni și acum stau acasă beneficiez de cei 75%din salariu sau nu...?
De ce intreb pt ca angajatorul meu mia spus ca ia transmis contabila ca trebuie sa am o vechime de cel puțin 6 luni ca să pot beneficia de cei 75%
Contabila i-a precizat si baza legala ???

Acordarea somajului tehnic nu este conditionata de o anumita vechime in munca.
Deci ar trebui sa beneficiez de cei 75%...?
Raspunsul dlui consilier a fost foarte clar ,da ar trebui să beneficiati de indemnezitia respectiva.
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie dupa somaj marchadora marchadora daca dupa cateva luni de somaj ma intorc la acelasi loc de munca,si sunt insarcinata in cel putin:\" 4 luni,se considera continuitate la vechime? (vezi toată discuția)
Legea 19/2020: ce se întâmplă când mama e acasă pentru îngrijire copil, iar soțul intră, ulterior, în șomaj tehnic? Burtea mariana Burtea mariana Este legal ca intr.o familie mama sa ramana acasa pt supraveghere copil 75%pt inchiderea scolilor,ca mai apoi sotului sa i se închida fabrica si sa fie dat in ... (vezi toată discuția)
Nu am dreptulla somaj tehnic danypopica danypopica Buna ziua! Lucrez la o firma din cluj din 3-09-2008, este primul meu loc de munca, din 15-07-2009 se spune ca intram in somaj tehnic, dar eu nu am dreptul ... (vezi toată discuția)