avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Viata unui auditor de justitie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Viata unui auditor de justitie

Buna ziua !
As dori sa stiu daca se poate de le cineva care este sau a fost in ultimii ani auditor in justitie “cum este viata la INM”? Cum se desfoara cursurile ? Precizez ca sunt din provincie , exista posibilitatea sa merg acasa timp de 2-3 zile odata pe luna sau odata la 2 saptamani? Cursurile se desfasoara zilnic sau sunt si zile in care auditorii de justitie nu au cursuri? Legat de “bursa” pe care o primesc auditorii , care este suma pe care acestia o primesc “in mana”? Legat de cazare , se poate sta si in camin sau este necesar sa gasesti chirie in Bucuresti?

Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Ce inseamna viata in inm si dupa inm?! cosmina2010 cosmina2010 Buna ziua! Imi cer scuze daca subiectul deschis de mine a mai fost tratat pe acest forum! Sunt studenta in anul al IV - lea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Auditor de justitie incube incube salut! are cineva idee care este indemnizatia unui auditor de justitie akum? (vezi toată discuția)
Relocare in caz de rezidenta in alt judet al magistratului stagiar Iulian81 Iulian81 Va salut! Dupa cei 2 ani de stagiu la INM cei 3 ca magistrat stagiar se pot exercita la judecatoriile din judetul in care domiciliaza magistratul stagiar? ... ... (vezi toată discuția)