avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Unde este reglementat statutul zonelor protejate din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Unde este reglementat statutul zonelor protejate din Bucuresti?

Locuiesc intr-o zona protejata din sectorul 2, ultracentral. Suntem deranjati permanent de firme cu activitati (legale sau ilegale) ce produc poluare masiva a aerului , zgomot, trafic excesiv, ocuparea ilegala a spatiului public. Rog pe cine s-a mai confruntat cu astfel de probleme sa-mi dea un sfat sau o directie de actiune. Politia locala este de evitat caci nu are nici un fel de competente, doar sa dea avertismente.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:41, 6 Mai 2020
Primaria si Agentia teritoriala de mediu detin harti de zgomot si trebuie sa efectueze periodic masuratori si sa emita buletine de determinare noxe zgomot, vibratii.
Puteti sesiza primaria si ATM, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Daca nu primiti raspuns scris cu masurile luate, in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii facute de dvs. in baza OG nr. 27/ 2002 privind petitiile, puteti deschide actiune in contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina mea are amplasat de cateva luni un generator electric ... Lavinia_Elisa Lavinia_Elisa Vecina mea are amplasat de cateva luni un generator electric care ne poluează atât din cauza zgomotului cât si a noxelor. Situația e de așa natura încât ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema: traficul greu "curge" prin fata casei mele ... DanAnca DanAnca Am o mare problema: traficul greu \"curge\" prin fata casei mele , din zona rezidentiala , iar primaria nu face nimic pentru a limita viza de circulatie a ... (vezi toată discuția)
Poluare sonora pe limita de propietate Alex12345$ Alex12345$ Buna ziua, Blocul nostru are o curte interioara deschisa spre proprietatea vecina, care este o institutie publica, extinsa de-a lungul anilor pâna a se lipi ... (vezi toată discuția)