Marius1997 
	    	Utilizator

Marius1997 
	    	Utilizator	    

Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 336 alin. 1 c.p.
In apararea dvs, este necesar sa solicitati calculul retroactiv al alcoolemiei.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii, situatia este destul de complicata la dvs.
 Marius1997, utilizator
 Marius1997, utilizator 	
			~ final discuție ~
 MB1996	                   

Buna ziua, fratele meu a fost implicat intr-un mic accident ce a avut doar daune materiale. A incredintat masina unui prieten ce nu detinea permis de conducere ... (vezi toată discuția)
	                    MB1996	                   

Buna ziua, fratele meu a fost implicat intr-un mic accident ce a avut doar daune materiale. A incredintat masina unui prieten ce nu detinea permis de conducere ... (vezi toată discuția)

eu66us	                   

Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
	                    eu66us	                   

Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)

ILIE35	                   

DACA SEPOATE UN SFAT . am condus masina pana intr-un anumit loc, am lasato la un coleg ,am intrat  intrun  magazin sa cumpar ceva si am plecat pe jos  .Dupa ... (vezi toată discuția)
	                    ILIE35	                   

DACA SEPOATE UN SFAT . am condus masina pana intr-un anumit loc, am lasato la un coleg ,am intrat  intrun  magazin sa cumpar ceva si am plecat pe jos  .Dupa ... (vezi toată discuția)