avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare

Pot merge la mama si la soacra mea Eu soția si baiatul meu care conduce pentru a le duce medicamente si mancare? mentionez ca au peste 65 de ani si am vrea sa mergem toti 3 si aș vrea sa stiu daca conform ordonanței putem merge toti 3 deoarece mama este grav bolnava si imobilizata la pat .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gigi cleo , utilizator 08:59, 3 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa meargă doar șoferul.
Multimesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru bani, isi vrea mama moarta... carmen silva carmen silva buna ziua, scriu pentru cazul unei prietene. sunt doi frati: frate si sora... Apartamentul in care locuieste mama lor, a fost cumparat de mama pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua....tatal meu a primit in ianuarie 2023 certificatul ... Seppisarpe Seppisarpe Buna ziua....Tatal meu a primit in ianuarie 2023 CERTIFICATUL GRAD de HANDICAP GRAV ASOCIAT PERMANENT,fiindca are 75 de ani dar nu i-a fost bifat ,,cu ... (vezi toată discuția)
Verificare prezenta la domiciliu a pacientilor aflati in c.m.- tbc ? CONDRUT CONDRUT Sunt in Concediu medical, cu tratament , fiind diagnosticata cu Pleurezie inchistata TBC .Va rog sa-mi spuneti daca in acest caz de boala imi poate fi ... (vezi toată discuția)