avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conducta canalizare oraș + cămin pe teren privat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conducta canalizare oraș + cămin pe teren privat

Buna ziua . Am intrat în posesia unui teren privat și am găsit un cămin vizitare a unei conducte canalizare a Aquaserv care trece pe sub terenul meu. In CF nu apar înscrisuri sau sarcini ,nimic care să ateste prezenta ei acolo . Întrebare : ce pot sa fac in situația de față ? Am dreptul la despăgubiri ținând cont că eu nu primesc autorizație de construire din aceasta cauză . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:25, 4 Mai 2020
Va puteti adresa firmei respective pentru a cere chirie sau mutarea conductei de pe terenul dvs. si, daca nu inteleg amiabil, va puteti adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

transformator de curent la mine in gradina___?fara acordul meu//? monamur monamur A am fost plecat citiva ani din tara si la intoarcere,constat ca in zona unde am o gradina mostenire de la tata s/au construit blocuri.Problema ca la mine in ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa ce traverseaza o proprietate privata jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va retin atentia cu urmatoarea situatie: o conducta apartinand retelei de alimentare cu apa a orasului traverseaza un teren proprietate privata. Ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am cumpărat un teren cu acces din drum privat pt ... Zalau2021 Zalau2021 Bună ziua Am cumpărat un teren cu acces din drum privat pt care am drept de servitute de trecere cu piciorul și mașina menționat în extrasul CF. Am ... (vezi toată discuția)