avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... restrictii COVID19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

restrictii COVID19

Poti iesi din casa ca sa mergi la un interviu de angajare in aceasta perioada de pandemie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:26, 5 Mai 2020
Teoretic nu, aceasta optiune nu se gaseste in acea declaratie...
Nu se poate realiza interviul online sau trebuie sa sustineti si o proba de lucru?
Puteti cauta printre intrebarile puse de catateni pe site-ul/pagina de fb. a MAI, poate o gasiti si pe a dvs. printre ele...
Daca nu...ii puteti intreba dvs.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,

Desi nu exista o mentiune expresa cu privire la acest aspect, prezentarea la un interviu consider ca se circumscrie motivului de deplasare in interes profesional.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Da, se poate considera ca ar fi o deplasare în interes profesional chiar daca nu exista un raport juridic in derulare.
Problema.este alta.
Cand ati începe lucrul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac la persoană pe facebook Catalin.A. Catalin.A. Bună ziua! Mă confrunt cu o situație neplăcută și aparent am ajuns într-un punct în care nu întrezăresc opțiuni pentru rezolvare. În urmă cu ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recupera banii pentru comenzi de produse personalizate ... stepanadrian stepanadrian Cum se pot recupera banii pentru comenzi de produse personalizate de la clienți persoane fizice care refuză primirea coletului cu plata ramburs? Nu mă ... (vezi toată discuția)
Datorie teoretica din 2010 maximilian20 maximilian20 Buna ziua. Am luat un credit in 2007 pe care am refinanțat in 2010. in 2011 am avut un accident, am rămas fără loc de munca și alte problem grave. Am ... (vezi toată discuția)