avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... In ce conditii se circula intre judete?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

In ce conditii se circula intre judete?

Buna ziua. Sotia are mama intr-un sat din jud, Vaslui, pe malul Prutului, care este rup de localitatile importante. (Nu mai exista curse de autobuz din sat si inspre sat). In conditiile acestea vrem sa ne deplasam pentru a-i putea duce medicamentele necesare si provizii alimentare, dansa fiind in varta,(75 ani), si neputand sa se deplaseze in orasul apropiat pentru provizii. Deplasarea aceasta ar fi pentru 4 zile, si ar fi din Sibiu catre sat Carja, jud, Vaslui.
In concluzi am dori sa ne spuneti daca putem face aceasta deplasare cu masina personala, si in care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru aceasta deplasare.
Va multumesc anticipat.
Cu deosebita stima,
Dan Calmatuianu, Sura Mica, jud. Sibiu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:08, 4 Mai 2020
Este necesar sa completati declaratia pe proprie raspundere actualizata si sa bifati rubrica nr 4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata deplasarii pana la locul de munca gooldenn20 gooldenn20 Buna ziua , sunt angajatul unei firme de transport feroviar private cu norma intreaga si am cateva nemulturmiri: Pentru a-mi desfasura activitatea , sunt ... (vezi toată discuția)
Trecerea la plata intretinerii a copilului pana la varsta de 6 luni ContSters58051 ContSters58051 as dori sa stiu si eu daca in momentul nasterii unui copil, odata ajunsa acasa de la maternitate acesta este trecut la plata intretinerii. Am inteles ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Plata cote intretinere otto2007 otto2007 Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Platesc luna de luna intretinerea la asociatie . Refuz insa sa platesc sumele pe care ei le trec ... (vezi toată discuția)