avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomajul tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomajul tehnic

Lucrez în orașul Suceava și făceam naveta zilnic din altă localitate. Acum sânt în șomaj tehnic dar și firma de transport nu face curse la Suceava. După 15 mai dacă Suceava rămâne în carantină nu am posibilitate să ajung la muncă. Cum să procedez?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: coco0205 , utilizator 05:01, 7 Mai 2020
Nu mă poate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Naveta la servici- transport suspendat-covid19 Alys88 Alys88 Bună ziua. Lucrez într-o fabrica de textile la aprox. 20km de domiciliu, iar firma nu asigura transport. Toate firmele de transport cu care ma deplasam ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli cu naveta belakompot belakompot Buna ziua, Am doi colegi care fac naveta intre orasele A si B (firma noastra isi are sediul in orasul A; distanta dintre cele doua orase este de aprox. 30 ... (vezi toată discuția)
Naveta profesor misu1972 misu1972 Buna ziua, Sunt profesor in mediul rural , si zilnic efectuez naveta pe o distanta de 240 de km. Noile prevederi ale Normelor de decontare a navetei prevad ca ... (vezi toată discuția)