avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj

Ce pasi trebuie parcursi pentru a trece din somaj technic in somaj? Ce drepturi are salariatul? Ce pierde daca accepta desfacerea contractului cu acordul partilor? In acest caz are drept de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 5 Mai 2020
In cazul desfacerii contractului prin acordul partilor nu se poate acorda indemnizatia de somaj.
Pentru a trece din somaj tehnic in somaj, va trebui sa fiti concediat in baza art.65 C.mun.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si insolventa firmei suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am o firma care a intrat in insolventa in 2012 dar avea doua salariate in CCC din 2011 una din ele termina concediul in ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea primirii imdemnizatiei de somaj alinacp alinacp Am fost concediata de la vechiul loc de munca pe baza art. 65 din Codul Muncii si am primit somaj pentru o perioada de de 3 luni. Ulterior mi-am gasit un nou ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca atanasoaie atanasoaie O persoana angajata ca sofer (cu contract de munca pe perioada nedeterminata) la o firma ajunge la neantelegeri cu conducerea . I s-a propus trecere pe o alta ... (vezi toată discuția)