avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati online cu card PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati online cu card PFA

Sunt PFA traducator. Am cont bancar deschis pe PFA. Doresc sa cumpar online un toner si sa-l platesc cu cardul. Ce voi inregistra in Reg.de Plati si Incasari? Ordinul de plata din extrasul bancar? De asemenea, daca nu am bani suficienti pe cardul PFA, pot alimenta din contul personal? Aceasta operatiune se inregistreaza?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:03, 5 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti inregistra in RJIP ordinul de plata din extrasul bancar. De asemenea, daca nu aveti bani suficienti pe cardul PFA, puteti alimenta din contul personal ca aport personal la pfa si inregistrati in RJIP ceea ce apare in extrasul de cont al pfa. Cand veti avea bani in acel cont, va puteti scoate acest aport personal.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Ordin 170/2015 - contabilitate partida simpla Rusty Rusty S-a publicat vreun Ordin referitor la Registrul de evidenta fiscala? In ordinul 170/2015 nu se mentioneaza nimic despre Registrul de evidenta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare chitanta de la atm nicolaenicolae nicolaenicolae buna!am o problema!nu siu cum inregistrez in RJIP incasarile de la ATM!cu chitanta pe care mi-o da automatul? va multumesc ! (vezi toată discuția)