avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare chitanta de la ATM
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare chitanta de la ATM

buna!am o problema!nu siu cum inregistrez in RJIP incasarile de la ATM!cu chitanta pe care mi-o da automatul? va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
nicolaenicolae, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:00, 28 Mai 2013
Incasarile de la ATM? de obicei banii scosi de la ATM provin dintr-un cont , iar contul este alimentat de dumneavoastra , sau vi se fac plati in el . Aveti extrasul de cont in care sunt relevate toate intrarile si iesirile, probabil banii de la ATM ai scoateti cu un scop, o plata , aceasta plata o inregistrati in registru , sau puteti face plati direct cu cardul
Bonul de la bancomat nu se inregistreaza in RJIP. Daca banii au fost scosi in scop de PFA, veti introduce bonurile fiscale si facturile aferente cheltuielilor PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati online cu card pfa sonia1978 sonia1978 Sunt PFA traducator. Am cont bancar deschis pe PFA. Doresc sa cumpar online un toner si sa-l platesc cu cardul. Ce voi inregistra in Reg.de Plati si Incasari? ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)