avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comision amanet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comision amanet

Buna ziua!
Am avut 2 contracte la un amanet. Pe durata perioadei de carantina amanetul a fost închis. Acum când trebuie sa ridic produsele îmi spun ca am de plătit comision pentru cele doua luni. Este legal? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 10 Mai 2020
Iulian MANEA, Contabil
Cel mai recent răspuns: Andrecris77 , utilizator 15:24, 6 Mai 2020
Care sunt motivele pentru care a fost inchis amanetul?
Ati citit contractul cu amanetul? Are ceva prevederi in acest sens?
Angajații au fost in șomaj tehic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aur pierdut in urma unui furt dintr-un amanet Radu17 Radu17 Buna ziua! Nu stiu daca stiti,sau daca v-a interesat spargerea amanetului din orasul Onesti.Am avut amanetat 30g de aur 24k pentru suma de 2900lei,cu un ... (vezi toată discuția)
30% din somaj SnowFlake SnowFlake Buna ziua, am o intrebare si anume as vrea sa stiu daca sunt in somaj si imi gasesc loc de munca, mai am dreptul la 30% din somaj pe perioada in care as fi ... (vezi toată discuția)
Somaj Romică Stoica Romică Stoica Se acorda ajutor de somj daca CIM a fost incheia pe durata determinata? (vezi toată discuția)